Skrift om bögsex äcklade även riksdagsledamöter

Av Thorbjörn Johansen EAEC

Det var inte så länge sen… riksdagen fick veta hur pervers homosexualiteten egentligen är. I mitten på januari 2001 delade riksdagens homogrupp ut en praktika för analsex från RFSU till samtliga ledamöter i riksdagen. I broschyren beskrivs hur anala samlag i detalj går till. Flera som läst broschyren känner sig kränkta och äcklade av innehållet, bland andra den moderata ledamoten Berit Adolfsson från Mölndal som skrev ett e-mail till samtliga ledamöter där hon uttryckte sina känslor för innehållet och att hon var illa berörd av det.

Å andra sidan kan det vara nyttigt att ta del av sådan information så att ledamöterna blir uppmärksamma på den snedvridna sexualitet som homosexuella och bisexuella bedriver. När Aftonbladet skrev om innehållet reagerade en 18-årig normal flicka med följande ord: "Jag känner mig äcklad." Och idag skall de få vigas i kyrkorna, det är vedervärdigt och perverst av kyrkan att bara ta i sådana. Angående detta ämne fick jag nyss följande E-mail från en god vän:

Käre Toby,

Omkring 1983 hade jag en diakon i vår församling som också var elektriker. Han fick ett jobb inne i Sacramento där han skulle reparera ett kontor som drevs av bögar. De hade en massa broschyrer som beskrev i detalj hur de hade sex och man försökte få bögarna till att bedriva "safe sex" så att de inte skulle få AIDS.

Min diakon hette Warren och han plockade med sig så många ex. han kunde. Jag använde sedan detta material till att upplysa folk om att bögar inte är vanliga människor, de är värre än djur; man äter avföring, kissar på varandra och dricker kiss, smetar ned sig med avföring, kör in armen i ändtarmen på sin partner, och det ena värre än det andra. Om folk visste om detta, så skulle man inte acceptera homosexualiteten som en annan livsstil, utan man skulle förkasta den.

Det är nu dags för oss att ta fram de stora kanonerna och börja skjuta så det ryker om det.

I Jesu Tjanst

John Torell

Det pastor Torell talar om här, är bara toppen av ett isberg.

Vad säger Bibeln?

”Vet ni då inte att de orättfärdiga inte skall ärva Guds rike? Låt inte lura er. Varken otuktiga eller avgudadyrkare eller äktenskapsbrytare eller de som utövar homosexualitet eller de som låter sig utnyttjas för sådant, eller tjuvar eller giriga eller drinkare eller hädare eller rövare skall ärva Guds rike.” REFORMATIONSBIBELN, Rom. 6: 9-10.

"Men de fega, otrogna och avskyvärda, och mördare, otuktiga, trollkarlar, avgudadyrkare och alla lögnare, de skall få sin del i den sjö som brinner med eld och svavel, som är den andra döden." REFORMATIONSBIBELN, Upp. 21:8


Gå tillbaka till Svenska sidan