OM EAEC

2019
2020        
Arkiv av John S. Torell's predikningar på svenska nedanför.
En video predikan av John S. Torell från 7 December, 2011
Hur ska kristna kunna förbereda sig för Vilddjurets Märke? Jesus hade bara tre och ett halvt år på sig för att välja och förbereda sina lärjungar för den anstormning som skulle uppstå när de presenterade evangeliet för världen. Han visste att en stor andel av Hans anhängare skulle bli arresterade, slagna, fängslade och en del skulle till och med bli dödade. Istället för att försöka skydda dem gav Jesus dem order att angripa Satans rike och predika evangeliet till varje pris. Två tusen år senare fortsätter kampen fortfarande och djävulens anhängare förbereder sig nu för att introducera sin Antikrist för världen. Älskar du Jesus mer än dig själv? Känner du ett ansvar för de som går förlorade?
En video predikan av John S. Torell från 10 November, 2011
Året 1983 predikade John S. Torell en predikan som hette vilddjuret. Det har nu gått 28 år sedan dess och mycket har hänt både i de kristna församlingarna och I världen. Den 29 april, 1982 ägde ett historiskt möte rum I staden Närpes, Finland. Den välkände svenske pingstpastorn Kjell Sjöberg mötte John S. Torell, som överlämnade en kopia av sin bok Bibelns Budskap I De Yttersta Dagarna. Nästa dag möttes de igen, och då var det en skakad Kjell Sjöberg som sade till John Torell, att om det är sant som du skrivit in denna boken, då har hela min världsbild förändrats. Ge mig tid att kontrollera om det är sant vad du har skrivit, och jag skall återkomma till dig.
En video predikan av John S. Torell från 16 Juli, 2012
Jesus föddes av en jungfru för omkring 2.000 år sedan för att leva ett liv utan synd, inrätta sin kyrka, dö på korset för våra synder och återuppstå. När han kommer tillbaka en andra gång, skall han komma som erövraren Messias, konungarnas konung och herrarnas Herre, decimerande Antikrist arméer och skicka honom och hans falske profet till eldsjön. Dessutom kommer änglar att fängsla varje man, kvinna och barn som har tagit vilddjurets märke, och Satan kommer att bindas och kastas i fängelse.
HEM