OM EAEC

Av John S Torell, Översattning Thorbjorn Johansen

"Ve dem som kalla det onda gott, och det goda ont, dem som göra mörker till ljus, och ljus till mörker, dem som göra surt till sött, och sött till surt!" (Jes 5: 20)

Vi är närmare Antikrists ankomst än någonsin, men de flesta förstår inte det. När Gud Fader sände Jesus till världen som judarnas Messias förkastade de judiska ledarna Guds egen Son och vägrade att se honom som den efterlängtade Messias. Översteprästen, fariseerna och andra politiska ledare gick så långt att de krävde hans korsfästelse av romarna.

Det fanns två fraktioner i Israel från Moses tid och framåt. Den första gruppen bestod av de som höll sig till det Gamla Testamentet och väntade tålmodigt på den Messias som skulle sändas dem av Gud. Den andra gruppen bestod av kabbalistiska judar som dyrkade den Heliga Ormen (Satan). De judiska kabbalistiska ledarna har oförtröttligt verkat för att insätta deras falska messias i 2000 år.

De drog upp en ny strategi efter det misslyckade försöket med Sabbatai Sevi år 1666 att göra honom till messias. Judar uppmuntrades att konvertera till den religion som var den förhärskande i det land de levde i men tänkte behålla sin kabbalism i all hemlighet.

Manuel Lacunza var var en jude som levde i Sydamerika och blev jesuitpräst efter sin konversion till den katolska kyrkan. Han författade en falsk doktrin om ett hemllgt upptagande som skulle äga rum innan Antikrist trädde fram.

Edward Irving, en pingstpredikant i England, köpte denna doktrin vilken spred sig som en löpeld. År 1920 uppmuntrades kristna att luta sig tillbaka och vänta på att Jesus skulle ta dem med sig. Detta var bra för det Judiska Kabbalistiska Ledarskapet som redan höll på med att ta över utbildandet i Förenta Staterna.

Skolsystemet är idag ett socialistiskt ateiskt system system som förestör all tro på Gud. Idag tror judar inte på att Gud kommer till jorden och bildar staten Israel igen. De tror att det kommer att bli en man smord som Samson som kommer att göra tecken och under.

Gud behöver inte en mänsklig organisation för Jesus skull. Detta utfördes av den Helige Ande och en Helig Ängel. Istället måste den kabbalistiske messias ha en mänsklig organisation för att ska bli mäktig. Vi har sett bildandet av en hemlig världsregering och ett införande av dess politik under de sista 300 åren.

Bibeln säger oss att denna onda Kabal kommer att uppnå en judisk stat i landet Palestina samt ta kontroll över världens finanser. Genom ett långvarigt hemligt arbete gjorde det möjligt för det kabbalistiska ledarskapet att stadfästa den politiska staten Israel år 1948.

Förenta Staterna har sen dess varit deras militära stöd eftersom denna grupp inte varit stark nog att föra krig själva. Dessutom har detta onda gäng tillgången till mainstream media, underhållningindustrin, den pornografiska industrin och alla finansiära instutioner.

Ingen amerikansk politiker kan bli vald innan han har sin sak klar med det Amerikanska judiska ledarskapet. Denna kabal anlitar organisationer som Southern Poverty Law Center (SPLC). Så dessa organisationer kan förstöra och demonisera alla de inte gillar genom att förkunna att vissa är antisemiter och späda ut sanningen med förtal genom polis och social media.

Det är intressant att notera att SPLC – som en självutnämnd och mäktig klan – listar vår organisation som generellt hatfull på sin hemsida. Fast de aldrig har kontaktat oss, har de bestämt att vi är en hatgrupp. Det kommer en dag när dessa ord som Jesus sade kommer att anses hatfullt att citera.

"Tomas sade till honom: »Herre, vi veta icke vart du går; hur kan vi då veta vägen?» Jesus svarade honom: »Jag är vägen och sanningen och livet; ingen kommer till Fadern utom genom mig." (Joh 14: 5-6)

Part 1: The Secret Rapture
Part 2: The Messianic Idea of Judaism
Part 3: The Two Messiahs
Part 4: The Rise of the Antichrist

HEM