OM EAEC

Av Thorbjörn Johansen - Augusti 2020

Barn kan omöjligen bestämma själva om de ska byta kön.

Det har påståtts i media att i Sverige kan man göra ett könsbyte utan att barnens föräldrar lägger sig i. Men när barnen väl får som de vill, blir de ännu mer deppiga.

Det finns ju ingen väg tillbaka, gjort är gjort och kan inte göras ogjort.
De får ångra sitt könsbyte hela livet.

Saken är den att från de styrandes håll sägs det att de blir deprimerade om de inte får som de vill, ett könsbyte. Men de höga herrarna vet inte, eller vill inte veta, att barn som gör könsbyte blir mer deppade efter ingreppet än före.

Det lärs numera ut i svenska skolor att "det finns ett tredje kön" i ett försök att tillfredsställa de homosexuella, som har norpat Guds heliga symbol, regnbågen för sina syften och smutskastar allt kristet.

Det finns inget "tredje kön". När Gud skapade människorna så skapade han dem "till man och kvinna" punkt slut. Ska då våra unga deppa ner sig efter det "moderna" Könsbytet, som inte är till för barnens skull utan bara för de som har en skum agenda, de må vara bögar eller ej.

Norrmannen Truls, som besitter en rad tjänster, har gått emot ett förslag att införa "ett tredje kön" i skolundervisningen i Norge. Han säger tydligt sin mening till de skumma personer som är för detta vansinniga förslag, de är cirka 30% och har redan tippat den svenska skolan på ända.

Skam på torra land tycker jag.

HEM