Sionistisk ockultism

Av Thorbjörn Johansen den 1 augusti 2012 kl 14:04

Vad sa alla kristna sionister runt om i världen när de fick veta att den sionistiske ockultisten Michael Ben Ari rev sönder Bibeln och kastade den i skräpet i juli 2012? Och att han skyllde inkvisitionen på den sanna kristna kyrkan, fast det var katolikerna i Rom som förföljde dessa stackars judar? Ärkesionisten pastor John Hagee tyckte tydligen inte att det var något att bråka om. Och den stora jyckens valpar får aldrig ens höra ett knyst om saken, var så säker.

"Jo, Bibeln är en sionistisk text. John Hagee är en palestinavän. Och jag är kungen av USA." (Aaron Bishop, Fre 20 juli 2012)

Till och med Shimon Peres talade om rabbinernas ockultism på CNN den 14 november 1995:

"De tror att de håller på att framställa en himmel, fast de i själva verket är djävulens budbärare."

En sann kristen vill inte befatta sig med ockultism.

Det vidskepligaste folket i världen
Judar är mycket vidskepliga. Och rabbinerna tror att Israel får beskydd av de amuletter som de delar ut till IDF-soldater och andra intresserade; varje rabbin med självaktning har ett lager med sådana och även olika ockulta tecken från Kabbalans värld, för det mesta med röda band och Sions Stjärna som armband eller halsband.

De tror på Atlantis, El Dorado och Dr Death. De på tror på Jedin, Bigfoot, och Andusciassus, storhertigen av helvetet. De tror även på vampyrer:

"Enligt judisk tradition ställs en behållare med schmaltz [flytande kycklingfett] på bordet för att ge vampyrer halsbränna om de skulle klara sig förbi vitlöken." (Calvin Triffin)

Det finns en hel del ockultister här i världen, men judarna tar högsta priset!

Golem
I judiska sägner är golem en konstgjord och jättelik människoliknande varelse som kan göras levande genom en trollformel som kan placeras i varelsens mun. Han kan då bli verklig och jättestark. Mest känd är en golem som rabbin Jehudah ben Bezalel påstås ha skapat av lera och en trollformel i Prag på 1500-talet.

I Psalm 139:16 i Bibeln förekommer ordet גלמי, som på jiddisch uttalas goylem, och refererar till ett råmaterial eller en ofärdig substans. I judarnas Talmud används denna term om en okultiverad person. På samma sätt används begreppet idag ofta som en liknelse på en obetänksam slusk eller en person som står under någons kontroll.

Det judiska ledarskapet tror förmodligen att en sådan gigant kan vara behjälplig för att storma "Olympen" och införa judarnas nya världsordning. Ett "flygande tefat" kommer också att vara av nöden vid denna anstormning, om man får tro en viss figur, Henry A Kissinger:

"Idag skulle amerikanerna bli ursinniga om FN:s trupper skulle gå in i Los Angeles för att återställa ordningen. Imorgon kommer de att vara tacksamma. Detta är särskilt sant, om de meddelades att ett hot har uppstått utifrån [dvs. "utomjordingar"], – verkligt, eller bara tillkännagivet – för att hota hela vår existens. Det är i denna stund folken i världen kommer att be om att bli räddade från detta onda. Det folk är mest rädda för är det okända. När de står inför detta scenario överlämnar de gärna sina individuella rättigheter mot garantier om att komma välbehållna ur det hela, vilka erbjuds av Världsregeringen."
(Kissinger på Bilderberggruppens möte i Evian, Frankrike, 21 maj 1992)


"Henry" Heinz Alfred Kissinger (Avraham Ben Elazar). Bilden talar för sig själv.

Ett fall för Freud
Det sägs att judarna är det folk som mest lider av psykiska störningar av alla folk på jorden.
Eller vad sägs om Ira Einhorn, den judiske människorättsaktivisten, som mördade sin sambo och sparade den döda kroppen i en låda i garderoben i ett och ett halvt år. I våningen under fanns en stor blodfläck i taket och de boende klagade på att det luktade som ett bårhus.
(Interpol utreder, TV4 Fakta 31 juli kl. 20-20:30) SLUT

Tillbaka till Svenska sidan