OM EAEC

Av Thorbjörn Johansen 2018

Som Donald Trump konstaterade, "Hilary Clinton är inte kärnhård nog om gränsbevakning och handelsavtal" En annan fråga är om hon skulle stödja en eventuell statsbildning av en världsregering som även skulle absorbera USA.  

Många människor skyr skapelsen av en världsregering och tror att den kommer att bli en slags totalitarian regim à la Det Tredje Riket eller Sovjet-Ryssland, eller en superstat som Orwell's "1984," som logiskt sett betyder ett bakslag mot deras frihet. Och antagligen blir det andra vapenlagar där bara myndigheter har rätt att bära vapen. En Världshälsoorganisation. Höga skatter. Helt säkert en diktator. 

Sanningen är att en världsregering är en gammal idé. Den har rådbråkats av de gamla egyptierna, kineserna och grekerna. De som strävar mest för detta numera är FN och EU. Båda anser sig driva allvarliga frågor. Den nya så kallade Brexit från EU har i England visat på en stark otillfredsställelse med unionens byråkrati och ojämlikhet.  

Om den globala unionen träder i kraft behövs inte längre någon försvarsbudget för de olika länderna vilket gör att pengarna för detta kan användas till andra ändamål. Diktatorn behöver ju dock pengar för att hålla ordning på allt och alla. Pengarna för gränsbevakning behövs ju inte längre heller. 

Albert Einstein var en som såg nationalistiska ideer som en orsak till de båda världskrigen.

Han såg nationalism som en "sjukdom" och ville ha en värld utan gränser med en internationell regering som regim över individella stater. Även under första värlskriget gav han stöd åt tanken på ett "Europas Förenta stater" och samtyckte med tanken på bildandet av Nationernas förbund NF 1919 och efterföljaren FN som tog över 1945.

Han förutsåg vissa begränsningar när det gäller FN:s makt viket blev klart senare. Han förusåg en rådgivande organisation, en tandlös tiger som hölls till ansvar av nationella regeringar en tandlös tiger, oförmögen att stoppa krig utan någon betydande makt. Bara en världsregering kude ha ett sådant inflytande. 

Einstein såg redan sig själv som en världsmedborgare och tyckte så här: 

"Jag är född som jude, genom medborgarskap schweisisk, men är en mänsklig varelse och som sådan utan något band till någon stat eller någon mänsklighet vilken som helst."

En global regering eller styrd av en diktator återstår att se. Kanske det rör sig om bara en ekonomisk sammanslutning. Men Bibeln är mycket klar på denna punkt:

"Och det [diktatorn] fick makt att föra krig mot de heliga och att övervinna
dem; och det fick makt över alla stammar och folk och tungomål och folkslag.
" (Uppenbarelseboken 13: 7)

Vilddjurets (Antikrists) tal är värt att lägga på minnet:

"Och det förmår alla, både små och stora, både rika och fattiga, både fria och trälar, att låta giva sig ett märke på högra handen eller på pannan, så att ingen får vare sig köpa eller sälja något, utom den som är märkt med vilddjurets namn eller dess namns tal.
Här gäller det att vara vis; den som har förstånd, han räkne ut betydelsen av vilddjurets tal, ty det är en människas tal. Och dess tal är sex hundra sextiosex.
" (Uppenbarelseboken 13: 16-18)

Detta är en judisk siffra. Den som är insatt i hebreiska vet att siffran är synonymt med bokstäverna www. Talet har kabbalisterna tagit ur Bibeln, närmare bestämt från Konungaboken, där det står följande:

"Det guld som årligen inkom till Salomo vägde sex hundra sextiosex talenter" (1 Kon 10: 14)

Salomos tron var också uppbyggt enligt dessa siffror:

"Vidare lät konungen göra en stor tron av elfenben och överdrog den med fint guld. Tronen hade sex trappsteg, och tronens ryggstycke var ovantill avrundat; på båda sidor om sitsen voro armstöd, och två lejon stodo utmed armstöden; och tolv lejon stodo där på de sex trappstegen, på båda sidor. Något sådant har aldrig blivit förfärdigat i något rike." (1 Kon 10: 18-20)

Militär fredsstyrka

Fortlöpande har F N s.k. fredsoperationer på gång, men bakom kulisserna pågår samtal om att skapa en "MILITÄR SUPERSTYRKA" under FN:s ledning. Världens statschefer diskuterar ständigt hur man skall genomföra detta. När detta har ägt rum, behöver FN bara en ny ledare med en diktators makt, och Antikrists välde är ett faktum.

HEM