Av Thorbjörn Johansen, eaec ,den 31 mars 2014

En förutsättning för att kunna skapa en global värld är att världsreligionerna – katolicismen, judendomen, islam, hinduismen, buddismen och numera även New Age, etc. slås ihop. Det vill särskilt den förre och den nuvarande påven i Rom. Målet är att samtliga religioner och sekter skall slås ihop till en enda världskyrka (The Emerging Church), och de ser kristendomen som sin fiende eftersom vi protestanter, om vi verkligen är troende kristna kommer att stå utanför Världskyrkan. De kristna måste därför bekämpas för att uppnå den den totala enheten! Då står dörren öppen för Antikrist, den siste ondskefulle världshärskaren. Det kommer att innebära förföljelse, men det är gott nog om det går lärjungen som sin mästare.

Bibeln säger

Jag vill citera några bibelverser för dig. De visar bland annat på att den avgudadyrkan som förekommer inom den Katolska Kyrkan är påtalad i Bibeln som en mycket allvarlig sak.

5 Mosebok:

"Förbannad vare den man som gör ett beläte, skuret eller gjutet, en styggelse för HERREN, ett verk av en konstarbetares händer, och som sedan i hemlighet sätter upp det. Och allt folket skall svara och säga: »Amen.»" (5 Mosebok 27: 15)

Paulus andra brev till Timoteus:

"Predika ordet, träd upp i tid och otid, bestraffa, tillrättavisa, förmana med allt tålamod och med undervisning i alla stycken.Ty den tid kommer, då de icke längre skola fördraga den sunda läran, utan efter sina egna begärelser skola samla åt sig lärare hoptals, alltefter som det kliar dem i öronen, en tid då de skola vända sina öron från sanningen, och i stället vända sig till fabler. Men du, var nykter i allting, bär ditt lidande, utför en evangelists verk, fullgör i allo vad som tillhör ditt ämbete." (2 Tim 4: 2-5)

Hesekiel 8:

"Och han sade till mig: »Du människobarn, ser du vad de göra här? Stora äro de styggelser som Israels hus här bedriver, så att jag måste draga långt bort ifrån min helgedom; men du skall få se ännu flera, större styggelser.» Sedan förde han mig till förgårdens ingång, och jag fick där se ett hål i väggen. Och han sade till mig: »Du människobarn, bryt igenom väggen.»

Då bröt jag igenom väggen och fick nu se en dörr. Och han sade till mig: »Gå in och se vilka onda styggelser de här bedriva.» När jag nu kom in, fick jag se allahanda bilder av vederstyggliga kräldjur och fyrfotadjur, så ock Israels hus' alla eländiga avgudar, inristade runt omkring på väggarna - framför dem stodo sjuttio av: de äldste i Israels hus, och Jaasanja, Safans son, stod mitt ibland dem, och var och en av dem hade sitt rökelsekar i handen, och vällukt steg upp från rökelsemolnet.

Och han sade till mig: »Du människobarn, ser du vad de äldste i Israels hus bedriva i mörkret, var och en i sin avgudakammare? Ty de säga: 'HERREN ser oss icke, HERREN har övergivit landet.'» Därefter sade han till mig: »Du skall få se ännu flera, större styggelser som dessa bedriva.» Och han förde mig fram mot ingången till norra porten på HERRENS hus, och se, där sutto kvinnor som begräto Tammus. Och han sade till mig: »Du människobarn, ser du detta? Men du skall få se ännu flera styggelser, större än dessa.»

Och han förde mig till den inre förgården till HERRENS hus, och se, vid ingången till HERRENS tempel, mellan förhuset och altaret, stodo vid pass tjugufem män, som vände ryggarna åt HERRENS tempel och ansiktena åt öster, och som tillbådo solen i öster. Och han sade till mig: »Du människobarn, ser du detta? Är det icke nog för Juda hus att bedriva de styggelser som de här hava bedrivit, eftersom de nu ock hava uppfyllt landet med orätt och åter hava förtörnat mig? Se nu huru de sätta vinträdskvisten för näsan!

Därför skall också jag utföra mitt: verk i vrede; jag skall icke visa någon skonsamhet och icke hava någon misskund. Och om de än ropa med hög röst inför mig, skall jag dock icke höra dem.'" (Hes 8: 5-18)

Frimureriet blomstrar i staten Israel och israelerna betyder dåliga nyheter för palestinier. Och samtidigt bäddar Katolska Kyrkan för en falsk profet som styr alla religiösa i världen och vi får en judisk messias som inte är någon annan än Antikrist. Världskyrkan leds av påvestolen och de kommer att tillsätta den Falske Profeten som överhuvud för denna Världskyrka.

Tillbaka till Svenska sidan