OM EAEC

Av John S Torell.

Laglöshetens människa, fördärvets man, framträder inte plötsligt. Hans organisation byggs upp under en viss tid, och bara de på Kristus troende, som känner sin Bibel, kan förstå vad som är på gång. Detta är de tydligaste tecknen:

1.  Det måste finnas en global organisation, som en dag går förbi nationella regeringar, och samlar alla länder under ett styre. Existerar en sådan organisation idag? JA, DET GÖR DET. Den är inte överstatlig än, men världens ledare arbetar mycket på att den ska bli det. Namnet på denna organisation är Förenta Nationerna, som grundades 1945. FN var mycket svagt i början, nu är det mer dominerande. Men det är bara början.

2.  Det finns redan en "VÄRLDSDOMSTOL" i bruk, i Haag, Nederländerna, även kallad "FÖRENTA NATIONERNAS INTERNATIONELLA DOMSTOL". Deras förordningar, lagar och domslut är bindande för länderna i världen.

3.  Det finns en "VÄRLDSBANK" känd som "VÄRLDSBANKEN OCH FÖRENTA NATIONERNAS VALUTAFOND."

4.  Det sista som behövs för att göra denna struktur komplett, är att FN får permanenta, militära maktmedel, starka nog att hota varje enskild nation. Fortlöpande har FN s.k. fredsoperationer på gång, men bakom kulisserna pågår samtal om att skapa en "MILITÄR SUPERSTYRKA" under FNs ledning. Världens statschefer diskuterar ständigt hur man skall genomföra detta. När detta har ägt rum, behöver FN bara en ny ledare med en diktators makt, och Antikrists välde är ett faktum.

HEM