”Vi Behöver Tre Världskrig För Att Ta Makten...”

av Torbjörn Johansen 2004

Idén som Illuminati föreskriver, att skapa tre världskrig i syfte att upprätta en slutlig global makt, styrd av Illuminati (denna process pågår nu för tiden genom FN och EU, organisationer som också grundats genom hemliga beslut av nutida illuminater) beskrivs i en av Guiseppe Mazzini och Albert Pike utgiven skrift 1870. Pike, född 1809, var brigadgeneral under amerikanska inbördeskriget men blev också chef för frimurarorganisationen ’The Ancient and Accepted Scottish Rite of Freemasonry in North America’, själv frimurare av 32 och 33:e graden. Den 22 januari 1870 mottog konspiratörerna/ockultisterna Pike och Mazzini från sina andeguider (demoner) Planen med stort P som skulle etablera den slutliga Nya Världsordningen.

Jag återger innehållet:

·        För att kontrollera världen förutser vi behovet av tre världskrig. Det första kriget skall omstörta Ryssland och kejsarhusen i Europa och sprida socialismen.

·        Det andra kriget skall dela upp världen i två maktsfärer, bourgeosin [kapitalismen] och socialismen [sovjetblocket].

·        Det tredje kriget, som är det sista, men mest nödvändiga, är ett omfattande krig mellan araber och judar. [Israel och arab-länderna]

Det nu så aktuella och världshotande sista världskriget mellan judar och araber kände alltså Pike och hans ockulta frimurarorden till redan 1870; Medan judarna fortfarande var förskingrade i alla världens länder och innan de återvänt och bildat staten Israel!!         

Förberedelserna för världskrig nr 2 började redan på 30-talet och fortsatte till 1945. Judiska finansiärer inom eller utom Morgan-gruppen gjorde sig stora pengar på sina judiska olycksfränders bekostnad vid denna tid. Det är att lägga märke till, att varje amerikansk ägare av I.G. Farben-aktier fick utdelning på dessa hela kriget igenom, till 1945! Det hela sköttes diskret av BIS (Bank of International Settlements) en för sådana syften bildad bank i Schweiz. Andra världskriget var egentligen ett krig mellan Morgan-gruppen som hjälpte Tyskland, och Rotschilds, som stödde Sovjetunionen. Den allierade krigsindustrin var naturligtvis mest vinstgivande för båda parter. Krösusarna på Wall Street, som dessutom ofta var judar, retade säkert Hitler enormnt. Men de spelade honom avsiktligt i händerna.

En av direktörerna för det tyska I G Farben var den judiske bankmannen Max Warburg från Hamburg. I G Farben producerade varor till Hitlers krigsmaskin, (t.ex. Zyklon B till gaskamrarna). Denne Max var också chef för den Tyska Hemliga Polisen under första världskriget.

Den judiska finansfamiljen Warburg hade två söner. Max Warburg hade ett nära samarbete med Paul Warburg, bosatt i USA och grundare och förste styrelseordförande i Federal Reserve System of U.S.

Utan dessa finansiärer på båda sidor av Atlanten, hade aldrig Hitlers I G Farben kommit till. Utan dem hade öststatskapitalet (Morgangruppen) inte heller kunnat finansiera Hitler-Tysklands uppbyggnad.

Det är att märka att judiska finansiärer bosatta i Tyskland under kriget fick vara ifred och levde sina liv som vanligt. Inte heller bör man förvånas över att nästan all tysk industri aldrig bombades under kriget utan militär personal upptäckte att det mesta av industrin var intakt. Alla fabriker ägda av amerikanska investerare fick fortsätta sin verksamhet efter kriget, och bara tyska, privatägda industrier monterades ner och flyttades.

”Gå och skriv en bok!”

Det var i själva verket den inflytelserika amerikanska finansgruppen, grundad av J.P. Morgan, som låg bakom bildandet av Dödens Brödraskap. De utnyttjade sitt nätverk av internationella frimurarkontakter, och det stod inte på förrän germanen-logerna hade bildat Sällskapet Thule! På uppdrag av ”Das Thule Gesellschaft” (som det heter på tyska), men egentligen på Finansiärernas order, bildade Anton Drexler och Karl Harrer en ”politisk arbetarcirkel” som blev det första nazistpartiet DAP (senare NSDAP). 

När Hitler satt i fängelset i Landsberg för kuppförsöket 1923, ansåg medfångarna att denne blev något tjatig med sina ständiga monologer om Tysklands och världens problem. För att åtminstone bli av med honom en gång, yttrade en av fångarna ironiskt: ”Gå och skriv en bok!” Den totalt humorbefriade Hitler tog honom på orden och gick genast började skriva vad som senare skulle bli Mein Kampf. Hitler utsågs redan från början och senare i Mein Kampf det judiska folket i sin helhet till historiens syndabock. Han höll fast vid detta ända till slutet fast han mycket väl visste, att det bara var enskilda amerikanska judar som använde sitt stora ekonomiska inflytande för att styra världspolitiken. Även i Hitlers sista offentliga uttalande, när han bara hade timmar kvar att leva, kan man spåra detta:

”Bara tre dagar innan det tysk-polska kriget bröt ut föreslog jag en lösning på det tyskpolska problemet för  den brittiske ambassadören i Berlin - internationell kontroll som i fallet Saar. Det erbjudandet, även det, kan inte ljugas bort. Jag blev bara avvisad därför att den regerande klicken i England ville ha krig, delvis av kommersiella skäl och delvis därför att den var påverkad av den propaganda som släppts ut av den Internationella judendomen.Jag har inte lämnat någon i tvivel om att om Europas folk än en gång blir behandlade som enbart aktiestockar i händerna på de internationella penning- och finanskonspiratörerna, då måste ansvaret för en  sådan massaker bäras ensamt av de verkliga missdådarna: judarna.”  Vidare: ”Framför allt förenar jag mig med regeringen och folket för att uppehålla raslagarna till det yttersta och utan barmhärtighet motstå dem som förgiftar alla nationer, den Internationella Judendomen.” (Utdrag ur Adolf Hitler: Mitt Politiska Testamente, Berlin, kl. 04:00, 29 April 1945)  [understrykningarna mina]

Påståendet om den erbjudna uppgörelsen med England, osv är naturligtvis lögn. Hitler hade långt före kriget bestämt sig för att utrota så många judar han kunde. Idén togs upp av Reinhard Heidrich och senare Adolf Eichmann, som båda var judar.

Men. . . . Trots det vidriga hat som Hitler utstrålar, kan man ana missnöjet med att inte ha ekonomisk möjlighet att stå emot de verkliga skurkarna: de som hittills har finansierat TVÅ VÄRLDSKRIG och för att slutligen nå fram till sitt mål – VÄRLDSHERRAVÄLDE!

Efter det krig nummer tre som både Bibeln, och i detta fall även Satan (genom Albert Pike’s demoniska vision) beskriver, ska Kristus dock komma tillbaka till denna värld och tillintetgöra ondskans hantlangare, och för sitt hat och sitt omåttliga penningbegär, får de alla stå till svars inför Guds Stora Vita Tron på den yttersta dagen.

Men vi som valde det ljus som aldrig varit dolt och med en enkel bön bjöd in Jesus Kristus i våra liv, kommer icke under någon dom, för vi har övergått från döden till livet.

En dag kommer det tredje världskriget mellan judar och muslimer att bryta ut på allvar. Denna gång har judarna i Pentagon påbörjat ett krig de inte kan avsluta. Detta krig kommer att i stort utkämpas med konventionell krigföring. Men man kan även förutsätta att de kommer använda kärnvapen i liten skala.

Det moderna samhället är hektiskt, folk blir utbrända eller hamnar mellan stolarna. Man söker svar på livets gåtor lite varstans, men frågorna står kvar. I olika debattprogram i TV diskuterar man varför våld och övergrepp bara ökar. Svaret är inte att det svenska välfärdssamhället saknar resurser!

Svaret är istället att det svenska samhället har vänt sig bort ifrån Gud! Det är hans hjälp och kärlek vi behöver. Den kärleken oss emellan som bara Herren kan skapa, skulle kunna förvandla Sverige till ett samhälle där ALLA får en uppgift och kan känna sig värdefulla. Så länge de styrande tror att man kan ordna alla problem på egen hand, utan att fråga efter HERREN, så kommer eländet bara att fortsätta.

Människan är visserligen skapad till Guds avbild, men om man inte frågar efter Guds vilja, blir man de facto ett rådlös dammkorn i universum, utan hopp som sträcker sig bortom vardagen och utan kraft att ta itu med sina egna eller andras problem.

Nu när de flesta politiska system visat sig slå fel och människan har övergivit alla tankar på solidaritet och blivit individualister, står vägen öppen för en superstjärna som alla kan se upp till. Någon som ser ut att kunna lösa människornas problem: precis som de flesta tyskar trodde att Hitler kunde rädda och dra upp Tyskland ur depressionen efter första världskriget. Tysken i gemen kunde aldrig förutsett från början, att Hitler skulle bli det monster han sedan blev! Men han var besatt av onda andar. 

JAKTEN PÅ EN ARISK MÄSTARE GÅR VIDARE

Ockultismen från kabbalan och de hedniska religionerna kommer att få en jättelik framgång långt in på 2000-talet, genom New Age-rörelsen, trots Adolf Hitlers NewAge-experiment för bara ca 60 år sedan. Man borde ha lärt sig läxan. Men de metafysiska läror som Hitler byggde sitt skräckvälde på är samma ockulta skräp från Satan som Newagerörelsen i dag torgför. Enligt dem började ”’vattumannens era’ år 2000. ’Fiskarnas era’ är slut och nu ska ’Newagefilosofier få en framträdande plats i samhället, världen blir rensad från allt negativt inflytande och allt blir bra. Även Hitler var inne på samma spår:

” Adolf Hitler fascinerades av tanken på Vattumannens era. Han plockade även ut tusenårsriket ur sitt sammanhang inom protestantismens eskatologi, utan att för den skull ta till sig hela Bibelns budskap. Jesus var för honom bara en av många s.k. ”uppstigna mästare” men av låg rang, som han senare kom att förakta. Detta är bara en av alla fruktansvärda hädelser han nedtecknat mot Konungarnas Konung: ”Ge dig iväg, Jesus: ty det är skrivet, du skall tillbedja en Övermänniska och Eliten av Rasen, Herrarna över alla kungadömen på jorden och deras ära och Honom allena skall du tjäna.”

Hitler var bara Antikrists ’provballong’. Daniels bok beskriver den slutlige Antikrists hädelser så här:

”Och konungen skall göra, vad han vill, och skall förhäva sig och uppträda stormodigt mot allt vad Gud heter; ja, mot gudars Gud skall han tala sådant, att man måste förundra sig.” Och allt skall lyckas honom väl, till dess att vredens tid är ute, då när det har skett, som är oryggligt beslutet.”  Dan. 11: 36.

Lika hädisk mot Kristus och intolerant mot kristendomen som Hitler och hans byke var, lika intoleranta

och hatiskt inställda är New Age-anhängarna mot allt kristet. Detta beror på att de tjänar en helt annan Herre. Medan vi medvetet tjänar HERREN JESUS, GUDS SON, tjänar de Satan, fast en del förtränger detta faktum. Man kan säga att New Age-rörelsen är mycket tolerant mot alla ’religioner’, utom de som tror på en absolut sanning. Av denna anledning avskyr man sann och bibeltrogen kristendom.

Det finns starka kopplingar till österländskt tänkande. Man tror på reinkarnation dvs återfödelse. Precis som hinduer, säger New Age att allt som händer är gott. Vi är för begränsade för att förstå vad som är gott eller ont.

New Age kallas i Sverige ibland helt felaktigt ”nyandlighet”. Du har sett de bevis jag lagt fram ovan och enligt dem är denna ”nyandlighet” inte särskilt ny. En sak som är underlig med ’nyandlighet’, New Age, är att man själv skapar sin egen sanning.

Man förnekar att det finns någon absolut sanning och förkastar förnuftet som en guide till verkligheten! Den enklaste karakteristiken är kanske att säga att i New Age så är allting sant. Det som passar för en person är sant för denna. Var och en skapar sin egen sanning, och var och en har sin väg till Gud.

Sanningen är inte kunskapen om hur det verkligen förhåller sig, utan är bara en åsikt bland alla andra.

Som en konsekvens därav, kan man plocka ut lämpliga ”godbitar” ur de olika religionerna. Den som så önskar, kan se Gud som sin personlige Gud, och tycker man att Gud är en opersonlig kraft som finns i allting, ja då är Gud på det viset.

Om inte det inte finns någon sanning över huvud taget, vad ska man då tro på?

Bibeltrogna kristna betraktas av newagearna som kärlekslösa och intoleranta därför att vi säger att det bara finns en enda väg till Gud. Men det är sant, det kan jag och många andra personligen intyga. En del tror att kristendomen bara var ett grekiskt påhitt av Paulus. Men nu är det så, att Paulus själv träffade ögonvittnena till alla de goda gärningar Jesus gjorde under sin tid som människa och Guds Son här på jorden. Denne Jesus, som gjorde människor friska genom att förlåta deras synder! Att det finns så mycket sjukdom och nöd idag, ska du inte skylla Gud och de kristna för. Det som man nu kallar ’genetiska defekter’, är i själva verket den ARVSSYND människosläktet släpat på, och som mångfaldigats, alltsedan tidernas morgon. 

Satan har i alla tider försökt intala människor att Gud är den skyldige till allt elände som finns i världen, medan det i själva verket är Satan själv, den gamle Ormen från paradiset som ligger bakom all ondska och allt mänsklighetens elände genom sin förförelse till synd. Nu var Gud barmhärtig nog att sända sin egen Son till jorden för att ta på sig människornas synd, och med Jesu död på korset lämna Djävulen svarslös, i det han anklagade oss inför Gud och att Gud icke gjorde något åt syndarnas onda leverne. Gud skapade oss till sin avbild, men ”Han kom till det som var hans, och hans egna tog inte emot honom." (Han kom till judarna) "Men åt dem som tog emot honom gav han rätten att bli Guds barn, åt alla dem som tror på hans namn” Joh. 1: 11-12.

Tomas tvivlaren frågade engång hur de skulle kunna veta vägen till himlen:

Jesus svarade honom: ’Jag är vägen och sanningen och livet; ingen kommer till Fadern utom genom mig. Haden I känt mig, så haden I ock känt min Fader; nu kännen I honom och haven sett honom.’ Filippus sade till honom: ’Herre, låt oss se Fadern, så hava vi nog.’ Jesus svarade honom: ’Så lång tid har jag varit hos eder, och du har icke lärt känna mig Filippus? Den som har sett mig, han har sett Fadern. Huru kan du då säga: ’Låt oss se Fadern? Den som har sett mig, han har sett Fadern. Huru kan du då säga: ’Låt oss se Fadern? Tror du icke, att jag är i Fadern och att Fadern är i mig? De ord jag talar till eder talar jag icke av mig själv. Och gärningarna, dem gör Fadern, som bor i mig; de äro hans verk.”    

Även idag är judarna förblindade, precis som på Jesu tid. Rabbinen Morton H. Narrowe i Synagogan i Stockholm har sagt: "Vi judar kan bara inte tro på att Jesus är Messias." Därför är de "mänsklighetens fiender" och numera utrustade med atomvapen, kemiska vapen och biologiska vapen som de redan har sagt att de tänker använda om nödvändigt.

NEW AGE ÄR DEN SNABBAST VÄXANDE RELIGIONEN

New Age är den snabbast växande religionen, eftersom man anser att den kan uppnå konsensus med

alla andra religioner utom fundamental kristendom. Jesus är inte Guds Son enligt New Age, utan är bara en av de ”uppstigna  mästarna”, som är ”avatarer som reinkarnerats så många gånger, att de äger särskild visdom.” Enligt  Alice Bailey, som är en av New Ages grundare, kommer Jesus bland de sista på listan över uppstigna mästare. Till och med djävulen själv kommer högre och står långt upp på listan! Det finns ett särskilt hat mot Världens Frälsare och de kristna hos dessa Djävulens apostlar.

Vi kristna i Sverige borde veta vilken tid vi lever i när vi ser samröret mellan New Age, ärkebiskopar, katolska kyrkan och vissa kristna studieförbund. De människor som håller på med sådan ”ekumenisk” verksamhet är helt enkelt andligt döda, och försöker få till stånd En Enda Världsreligion, som de anser är en förutsättning för fred, och för att uppnå överstatlighet nog för att införa en Ny Världsordning. Man har i själva verket jobbat på detta sedan Illuminati bildades 1776 av Adam Weishaupt. Verksamheten drevs 1870 vidare av olika frimurarsällskap. Satan tänker bilda sitt rike genom ockultister på ledande poster.

I New Age väntar man sedan år 2000 på mästaren av Vattumannens Tidsålder och ett 2000-årigt världsrike. DE  kommer att ta emot Antikrist med öppna armar!

Trots den röra jag beskriver, misströsta inte, Gud har allt under full kontroll. Egentligen är det enkelt: Adam och Eva lyssnade på Ormen, Satan, åt frukt av det träd Gud förbjudit, och sedan dess har ingen människa velat lyssna på att hon är syndig och självisk och inte vill veta av Gud, utan förlitar sig på sitt eget förstånd. Sedan Kain slog ihjäl Abel, har själviskhet och våld präglat vår värld och alla möjliga förklaringar till detta har lämnats av både vetenskap och falska religioner. Bara när människor vänt sig till Vår Herre har han tagit emot dem. Det finns inte någon ”dold” kunskap utöver Bibeln, vill jag påstå med all respekt. Allt du behöver veta står redan där. Läs den gärna på egen hand, men är det något du inte förstår, så tillåt någon förklara det för dig som är kunnig, för Bibeln är både en enkel bok som man ta till sig direkt och på samma gång ett gigantiskt uppslagsverk.  Men den enda dörren till Guds rike är Jesus, kom ihåg det! Det är till honom du ska be din barnabön, om du vill komma till himlen.

DJÄVULEN ÄR LÖGNENS FADER, säger Bibeln. Och Kristus är inte någon ’uppstigen mästare’, utan KRISTUS JESUS ÄR GUDS SON.


Gå tillbaka till Svenska sidan